Despre noi

NOI CREDEM CA...     

     Zambetul zglobiu al unui copil este cea mai de pret comoara din lume, rasul cristalin cea mai incantatoare muzica, privirile ce ascund atatea intrebari, cel mai adanc ocean… Pentru bucuria celor mici, am creat o lume plina de surprize, fantezie si legende, un tinut al povestilor in care ,,micile comori” sa se poata juca si invata.


CINE SUNTEM ?

     De-a lungul numerosilor ani de activitate Agentia Fabiola & Alex Turism a creat cu mare drag programe turistice complexe si a pus la dispozitia clientilor sai sejururi turistice, circuite sau excursii de exceptie. Datorita dezvoltarii neincetate a tendintelor din domeniul turistic si unui efort continuu si sustinut de a oferi turistilor o baza reala a dorintelor de petrecere a timpului liber, agentia noastra se bazeaza in crearea programelor turistice pe anticipare, caracteristica ce ne permite realizarea de servicii personalizate, introducerea de noi idei, programe turistice, trasee si a unor oferte cat mai variate.


CE NE RECOMANDA ?

Va invitam asadar, fie ca sunteti copii sau adulti, sa cunoasteti o lume magica, creata prin fantezie, anticipare, biruinta, initiatva, organizare, libertate si atractivitate, si sa va bucurati de o vacantă perfecta, organizata special pentru dumneavoastra de .... Fabiola & Alex Turism!

 
DOCUMENTE

1. LICENTA DE TURISM   ---->  DESCARCARE
2. ASIGURARE    ---->  DESCARCARE
3. BREVET TURISM   ---->  DESCARCARE