Despre noi

De-a lungul numerosilor ani de activitate Agentia Fabiola & Alex Turism a creat cu mare drag programe turistice complexe si a pus la dispozitia clientilor sai sejururi turistice, circuite sau excursii de exceptie. Datorita dezvoltarii neincetate a tendintelor din domeniul turistic si unui efort continuu si sustinut de a oferi turistilor o baza reala a dorintelor de petrecere a timpului liber, agentia noastra se bazeaza in crearea programelor turistice pe anticipare, caracteristica ce ne permite realizarea de servicii personalizate, introducerea de noi idei, programe turistice, trasee si a unor oferte cat mai variate.

Organizarea de evenimente si excursii pentru copii presupun asistenta turistica de clasa, servicii complexe si calitative atat pe plan intern cat si pe plan extern, accesibilitatea pachetelor turistice, iar toate acestea ne-au garantat biruinta pe o piata extrem de competitiva.

Seriozitatea si profesionalismul nostru, va garanteaza cele mai bune conditii de masa si cazare, precum si initiativa in ceea ce priveste crearea unui ambient si a unui mediu de relaxare cat mai adecvat dorintelor dumneavoastra.

Pentru orice servicii turistice, de la rezervarea spatiilor de cazare si pana la transport turistic,turism individual, turism scolar sau turism de afaceri, va stam la dispozitie cu informatii, raspunzand tuturor intrebarilor dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura de o perfecta organizare a vacantei.

O alta caracteristica specifica agentiei noastre este faptul ca beneficiati de o mare libertate de alegere, deoarece puteti selecta destinatia dorita dintr-o gama diversificata, atat in ceea ce priveste locatiile specifice turismului intern, cat si cele specifice turismului international, iar obiectivele prezentate si selectionate cu grija, conform preferintelor dumneavoastra, garanteaza o vacanta plina de atractivitate, inedit si farmec.

Va invitam asadar, fie ca sunteti copii sau adulti, sa cunoasteti o lume magica, creata prin fantezie, anticipare, biruinta, initiatva, organizare, libertate si atractivitate, si sa va bucurati de o vacantă perfecta, organizata special pentru dumneavoastra de .... Fabiola & Alex Turism!